top of page

Bruksområder


Med tanke på effektiviteten, allsidigheten og sikkerheten til vår hypoklorsyre er det mange bruksområder og mulige anvendelsesområder for Ecas4-løsninger, i tillegg til i hjemmet.

Den egner seg faktisk overalt der det er behov for saneringsprosedyrer for å sikre overholdelse av hygienisk-sanitære standarder, protokoller for håndtering av kontaminasjonsrisiko og i alle sammenhenger der det er behov for rask og effektiv sanering. Det garanterer alltid full sikkerhet for mennesker, omgivelser og utstyr.

Olje boretårn

OFFSHORE

For å desinfisere alle felles- og gjennomgangsområder; resepsjon, venterom, rom, baderom, utendørs, på hoteller, pensjonater, vandrerhjem og campingplasser.

Hotel Key

TURISMESEKTOREN

For å desinfisere alle felles- og gjennomgangsområder; resepsjon, venterom, rom, baderom, utendørs, på hoteller, pensjonater, vandrerhjem og campingplasser.

Sommer lunsj

RESTAURANTBRANSJEN

Desinfisere kjøkken, fellesområder, spiserom, bord, benker, stoler og møbler.

Kontor møbler
Skoleklasserom

SKOLE OG BARNDOM

For desinfisering av kontorer, kommersielle områder og industrimiljøer. For desinfeksjon av overflater og gjenstander, inkludert elektroniske gjenstander som nettbrett, skjermer, tastaturer og mus.

For å desinfisere barnehager, skoler eller fritidssentre; barneleker, personlige gjenstander, pulter, blyanter og tusjer, liggeunderlag

FORRETNINGER OG KONTORER

For desinfisering av kontorer, kommersielle områder og industrimiljøer. For desinfeksjon av overflater og gjenstander, inkludert elektroniske gjenstander som nettbrett, skjermer, tastaturer og mus.

RENGJØRINSARBEID

Rengjøring av gangene
sykehus

HELSESEKTOREN

Å tilby dem som arbeider med rengjøring og hygiene et effektivt og trygt alternativ til altfor aggressive kjemiske produkter, og dermed også beskytte helsen til de ansatte.

Desinfisering av venterom og lege-, tannlege- eller veterinærklinikker, inkludert senger, stoler og diverse verktøy

Fisk og urter Knolling

MAT OG DRIKKE

For desinfeksjon av ulike produksjonsprosesser i mat- og drikkevareforedlings-, foredlings- og konserveringsbedrifter.

Ta kontakt 

bottom of page