OM OSS

Zewo leverer kjemikalier, hygiene- og komplette rengjøringssystemer for proffmarkedet. Sammen med den nederlandske produsenten Tristar International BV har vi utviklet egne rengjøringssserier som er spesielt rettet mot industrivirksomheter, næringsmiddel og verksted/transport.   Produktene er utviklet i  i henhold til bransjens strenge krav til kvalitet, utførelse og dokumentasjon. Hygieneløsninger krever spesialkompetanse og i samarbeid med vår kjemiprodusent tilbyr vi kursing i næringsmiddelhygiene, smittevern, renholdsmetoder, kjemibruk og HMS.

Hos Zewo møter du profesjonelle fagpersoner som kan tilby deg både produktene og kompetansen som sikrer deg en trygg, enkel og kostnadseffektiv rengjøringsprosess - og et optimalt resultat.
Zewo ble kommersalisert i 2020 og er lokalisert med hovedkontor på Eggesbønes i Herøy kommune. Fra avdelinger og forhandlere langs kysten leverer Zewo kjemikalier og rengjøringsprodukter til hele landet og til en rekke bransjer som akvakultur, fiskeri, fiskeforedling, landbruk, industri, bygg og anlegg, verft, transport og verksted.  Zewo er del av Teige Gruppen som eierskap og aktivitet innen flere næringssegmenter som fiskeri, shipping, agenturer, eiendom og helse.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss for at vi skal kunne bistå med å finne den beste kjemiløsningen for din virksomhet.

Kjell_Johansen_Fure_.jpg
Ruben_Relling_.jpg
Tore_Liadal.jpg

KJELL JOHANSEN FURE

RUBEN RELLING

TORE LIADAL

Sales Director
Tlf: 482 87 701
E-post: KF@zewo.no

Technical Sales
Tlf: 926 30 894
E-post: RR@zewo.no

Managing Director
Tlf: 934 81814
E-post: TL@zewo.no