top of page

NY DAGLIG LEDER

Pressemelding 5/6 - 2023

Kjell Johansen Fure er ansatt som ny daglig leder i Zewo Chemicals. Fure tiltrer etter internt opprykk fra rolle som salgsleder, og skal lede kjemikalieleverandørens videre satsing og vekst.


Zewo Chemicals har siden etableringen i 2020 hatt en stabil vekst i salg av egenutviklede renholdsprodukt og tilhørende tjenester for industri og næringsmiddel. Fure var selskapets første ansatte og har vært sentral i å bygge opp en solid salgsorganisasjon.

 

Konsernsjef i Teige Gruppen, Sigurd Teige, har sterk tro på Fure i rollen som leder av selskapet:
- Zewo har på kort tid fått et godt fotfeste i markedet, og Kjell har vært svært delaktig i den positive utviklingen. Han kjenner både bedriften, prosessene og kundene til fingerspissene og har både gode lederevner og solid fagkunnskap . Vi har sterk tro på at eksisterende og fremtidige kunder vil få stor glede av tjenestene som Kjell og hans dyktige salgsteam tilbyr gjennom sitt "smarter-cleaning" konsept.

 

Fure uttrykker takknemmleghet for tilliten og gleder seg til å ta fatt på nye spennende nye ufordringer:

- Zewo er i medvind og vi har mye å glede oss over fremover! Jeg er selvsagt veldig takknemlig for både muligheiten jeg har fått, men også det faktum at vi opplever økende aktivitet på tross av uro i markedet som skyldes grunnrentebeskatning, svak kronekurs og ikke minst bråbrems i investeringer. Det beviser for meg at vår modell er noe som næringen trenger, sier Fure.
 

Zewo er del av Teige Gruppen som har aktiviteter og drift innenfor fiskeri, eigedom, helse og agentur. Drift, distribusjon og en rekkje støttefunksjoner blir styrt opp fra lager og administrasjon på Westinghuset. Fure overtar rollen som daglig leder etter Agathe Teige Eiksund, som er dagleg leder for Westing.

Kjell Johansen Fure.JPEG

Ny daglig leder i Zewo

bottom of page