ZEWO STYRKER LAGET

Pressemelding 27/1 - 2022

Erik Lind Dragesund er ansatt i stillingen som Head of Quality and Development i Zewo. Med dette styrker renholdsaktøren sin satsing særlig opp mot næringsmiddelindustri og mattrygghet.

Zewo er leverandør av renholdsprodukt for industri og næringsmiddel, og har siden kommersialiseringen i 2020 hatt en stabil vekst. Med økende kundeportefølje innen fiskeri og akvakultur, ønsker Zewo å kunne tilby ytterligere spisskompetanse for å kunne optimalisere forholdene ute hos kunden:

- Det er svært gledelig for oss å ha fått Erik med på laget og vi har allerede fått god kjemi, spøker salgssjef Kjell Johansen Fure. - Erik har lang erfaring innen næringsmiddelindustri med stor tyngde på kvalitet og renhold gjennom sin bachelor i akvakultur og ikke minst sin brede arbeidserfaring. Erik har utvilsomt et godt innsyn i utfordringer og potensial innen bransjen, og vil tilføre oss i Zewo større tyngde og kapasitet, sier Johansen Fure.   

Erik Lind Dragesund, med sin bakgrunn som både kvalitetesleder, fabrikksjef, salgsleder og fisker, ser fram til å ta fatt på de spennende oppgavene som venter på Westinghuset:

- Zewo har på kort tid fått et godt fotfeste i markedet, og det vert givende å få bidra i den videre utviklingen av det spennende smarter cleaning konseptet. Jeg har mange års erfaring fra kundesiden med innsyn i de utfordringene som bransjen står ovenfor knytta til mattrygghet, hms og kostnadsfokus, og nå gleder jeg meg til å kunne bistå kundene med kompetanseheving. Jeg brenner for å øke bevisstgjøringa til produktkvaliteten samt korrekt og sikker bruk av kjemikalier, sier Dragesund.

Zewo er del av Teige Gruppen som har aktiviteter og drift innenfor fiskeri, shipping, eiendom, helse og agentur.

For mer informasjon kontakt
Kjell Johansen Fure

Salgssjef
Tlf: 482 87701 / kf@zewo.no

Erik Lind Dragesund og Kjell Fure.jpg

Nyansatte Erik Lind Dragesund sammen med Sales Director i Zewo, Kjell Johansen Fure.