top of page

ZEWO MED NYANSETTELSE

Pressemelding 03/03 - 2023

Runar Kvamme er ansatt i stillingen som Sales Manager i Zewo Chemicals. Med dette styrker kjemileverandøren salgsorganisasjonen sin ytterligere, og fortsetter sin satsing innenfor hygienekontroll og skreddersydde kjemikaliesystem for industri og næringsmiddel.

Kvamme har bred erfaring innen vann- og overflatebehandling, og kommer frå stillingen som selger på service- og ettermarked i Entec Brimer, selskapet der han har tilnærmet 20 års fartstid. Nå gleder sandssokningen seg, som er bosatt i Ulsteinvik, til å ta fatt på nye utfordringer og har sterk tro på at hans bakgrunn og erfaring vil passe godt med Zewo sitt smarter cleaning konsept:

- Stor stas! Jeg har tidligere vært på kundesiden i Zewo, og har latt meg inspir
ere av måten de jobber på ut mot sine kunder. Nå, etter å ha fått innsyn i selskapets strategi og visjon, er jeg svært motivert til å ta del i den videre utviklingen av selskapet, sier Kvamme.

Zewo har sidan etableringen i 2020 hatt ein stabil vekst i salg av egetutviklede renholdsprodukt og tilhørende tjenester for industri og næringsmiddel. I januar ble det gjort kjent at selskapet også kjøpte opp CleanCoat As som leverandør av spesialiserte løsinger knyttet til hygienisk vannbehandling. Sales Director i selskapet, Kjell Fure, er svært tilfreds med den utvidede kapasiteten i salgsavdelingen:

- Vi opplever en betydeleg vekst og stor interesse for våre tjenester, så vi er svært takknemlige for at Runar med sin ekspertise, erfaring og ikke minst riktige profil blir med på laget. En stjernesignering, rett og slett!

 

 Zewo er del av Teige Gruppen som har aktiviteter og drift innenfor fiskeri, eigedom, helse og agentur. Drift, distribusjon og in rekkje støttefuksjoner blir styrt opp frå lager og administrasjon på Westinghuset.

For ytterligare informasjon:

www.zewo.no
www.teigegruppen.no


Kontaktperson:
Sales Director i Zewo
Kjell Johansen Fure / Tlf: 482 87 701 / kf@zewo.no

Runar Kvamme pressefoto.jpg
bottom of page